Contact met
De Vastgoedstylist voor
Midden Nederland

Maak een afspraak

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met mij op.

Contactgegevens

06 216 73 102 
[email protected] 

Even voorstellen

Mijn naam is Heidi van Keulen, ik ben getrouwd en woon in Maarsbergen. Mijn man heeft een bedrijf in de vastgoedbranche en nadat ik met een ervaren stylist een aantal huizen voor hem had gestyled, was ik om; dit wilde ik meer doen!
Ik geniet ervan om woningen zo aantrekkelijk mogelijk in te richten en gebruik hier het liefst tweedehands spulletjes voor. Naast dat dit duurzamer is, vind ik het een uitdaging om de kosten laag te houden. Hier komt mijn hulpverlenersachtergrond om de hoek krijgen. Ik heb 11 jaar gewerkt met mensen in de marge van de samenleving en daar heb ik geleerd dat je met weinig financiële middelen, toch hele mooie dingen kunt doen. Mijn motto: Het moet goed, het moet mooi en het moet verantwoord. Dat laatste houdt voor mij in dat ik voortdurend kosten en het beoogde resultaat tegen elkaar afweeg.
Na een opleiding Vastgoedstyling bij House of KIKI en de Masterclass woningfotografie heb ik mijn bedrijf ‘De Vastgoedstylist’ opgericht en ben ik er klaar voor om uw woning verkoopklaar te maken, in te richten of de woningfotografie voor u te verzorgen.
Heeft u vragen, wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.
Image