Woningfotografie

Een eerste indruk maak je maar één keer!

Bekijk recente woningfotografie projecten
Image

Waarom is woningfotografie zo belangrijk?

Een eerste indruk maak je maar één keer, en wat als je de verkeerde indruk maakt? Bij het zoeken naar een woning klikken woningzoekers snel verder als ze door de foto's het idee krijgen dat het huis niet bij hen past. Al heeft u nog zo’n mooi huis, als de foto's niet goed genomen zijn wordt een potentiële koper alsnog niet aangetrokken. Iedereen is opzoek naar dat ene perfecte plekje en dat vraagt om de juiste presentatie. Buiten het belang van goede verkoopstyling is het dus ook belangrijk dat de fotografie klopt.
Een goede fotoreportage neemt je mee door de woning. Het geeft je een goed beeld van de vertrekken maar ook van de indeling. Door de woning zo realistisch mogelijk te fotograferen voorkom je dat de potentiële koper onaangenaam verrast wordt tijdens de bezichtiging.
De vastgoedstylist draagt zorg voor professionele foto’s (18 tot 24 stuks) die u of uw makelaar digitaal aangeleverd krijgt. Deze foto’s zijn bruikbaar voor op internet of voor in de verkoopbrochure. De fotografie wordt aansluitend aan de styling uitgevoerd, zodat u profiteert van het beste resultaat.

Losse fotoreportage


€ 169,-
Ja, dit wil ik

Fotoreportage i.c.m. basis of uitgebreide styling pakket


€ 119,-
Ja, dit wil ik

Fotoreportage i.c.m. het complete styling pakket


Inbegrepen in pakketprijs
Ja, dit wil ik