Verkoopstyling

Een kleine investering met een groot rendement!

Bekijk recente verkoopstyling projecten
Image

Wat is verkoopstyling?

Verkoopstyling is een bewezen formule waardoor woningen sneller en tegen een betere prijs verkocht worden. Uw woning wordt aantrekkelijker gemaakt voor potentiële kopers, doordat de positieve eigenschappen van de woning in het oog springen bij een bredere doelgroep. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van uw eigen meubels, eventueel aangevuld met nieuwe accessoires. Het is een investering die zich in 9 van de 10 gevallen zeker terugverdiend.

Waarom verkoopstyling?

U vraagt zich misschien af waarom u naast een makelaar een verkoopstyliste in de arm zou moeten nemen; het is eigenlijk heel eenvoudig: daar waar een makelaar de constructie en de waarde van de woning bekijkt en bepaalt, verzorgt de verkoopstyliste de presentatie van de woning. Kijkers op woningsites bepalen in de eerste 15 seconden al of een huis goed voelt. U wilt dus dat uw huis meteen opvalt en een onvergetelijke indruk achter laat.
Uit onderzoek van House of KIKI blijkt dat woningen die gestyled zijn sneller en tegen een betere prijs verkocht worden, omdat ze meer kijkers trekken.
Staat uw huis al te koop, maar wordt deze niet snel verkocht? Investeer ook dan in een goede verkoopstylist. Dit is altijd voordeliger dan dat u de vraagprijs van uw woning moet verlagen of langere tijd dubbele woonlasten heeft.

Tarieven

De vastgoedstylist maakt altijd een persoonlijke offerte. Onderstaande prijzen dienen dan ook enkel als richtlijn. In het kennismakingsgesprek worden uw wensen en uw budget besproken.

Onze werkwijze

Image

Kennismakingsgesprek

Image

Wij gaan voor u aan de slag

Image

U trekt enthousiaste kijkers

Na een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek maakt De Vastgoedstylist een offerte op maat. Wanneer u hiermee instemt gaan we aan de slag. De Vastgoedstylist werkt volgens de hands-on methode en dat betekent dat we een afspraak met u inplannen en meteen aan de slag gaan met het stylen van uw woning; handen uit de mouwen dus. In de meeste gevallen is uw woning binnen 1 dag verkoopklaar. Het uitgangspunt is om met minimale kosten het maximale resultaat te bereiken.
De Vastgoedstylist kan na de styling ook direct professionele foto’s maken voor op Funda.

Basis pakket


€ 249,-

Kennismakingsgesprek

Styling van gehele woning met
eigen meubels en accessoires
(ca. 4 uur)

Ja, dit wil ik

Uitgebreid pakket


€ 649,-
Populair

Kennismakingsgesprek

Styling van gehele woning met eigen meubels en accessoires (ca. 8 uur)

Standaard accessoire pakket

Adviezen t.b.v. bezichtiging/open dag

Ja, dit wil ik

Compleet pakket


€ 1.149,-

Kennismakingsgesprek

Styling van gehele woning met eigen meubels en accessoires

Accessoires op maat (gericht shoppen)

Adviezen t.b.v. bezichtiging/open dag

Woningfotografie

Ja, dit wil ik