Woninginrichting

Een ingerichte woning geeft de ultieme beleving!

Bekijk recente woninginrichting projecten
Image
De Vastgoedstylist richt leegstaande woningen in voor diverse doeleinden*. We werken zoveel mogelijk met duurzame materialen en houden de kosten laag. Dit betekent dat waar mogelijk en waar gewenst gewerkt wordt met tweedehands meubels en accessoires die voldoen aan de huidige trends.

Leegstaande woning/ modelwoning voor verkoop

(Huur)woning voor eigen gebruik

Zorginstelling

Vakantie-/ verhuurwoning

Leegstaande woning/ modelwoning voor verkoop

Een leegstaande woning verkoopt minder goed dan een ingerichte, gestylde woning. Investeer daarom in de inrichting. Potentiële kopers willen zien/ervaren wat er mogelijk is met elke ruimte in uw huis. De Vastgoedstylist richt woningen in met echte meubels. Zodra uw woning verkocht is, halen we de woning weer leeg. Na styling kunnen wij ook direct de woningfotografie voor u verzorgen.
Deze dienst is ook interessant voor makelaars en projectontwikkelaars met leegstaande- en/of modelwoningen in hun portefeuille.
Huur van meubels en styling is al mogelijk vanaf € 1750,-

(Huur)woning voor eigen gebruik

Er zijn tegenwoordig veel mensen die een (huur)woning gaan betrekken, maar weinig financiële middelen hebben om hun woning in te richten. Ook kan een netwerk van mensen ontbreken die kunnen helpen met het inrichten van de woning, of u heeft er simpelweg geen tijd voor of zin in om uw eigen woning in te richten. De Vastgoedstylist richt woningen in met een complete basis inboedel tegen minimaal tarief. Complete woninginrichting is al mogelijk vanaf
€ 1.500,-
Ook kan De Vastgoedstylist meedenken in goedkope oplossingen voor schilderwerk en het leggen van vloeren.
In een vrijblijvend kennismakingsgesprek worden uw wensen en het budget in kaart gebracht waarna wij een persoonlijke offerte kunnen uitbrengen.

Zorginstelling

Veel zorgorganisaties voor begeleid/beschermd wonen bieden aan hun cliënten gemeubileerde kamers aan. De inrichting hiervan uit handen geven bespaard veel tijd en geld. De Vastgoedstylist kan het inrichten vaak sneller doen, beschikt over de nodige kennis en inboedel en is goedkoper dan iemand die op de loonlijst staat. Daarnaast kan de Vastgoedstylist zijn ervaring inzetten om er in veel gevallen ook iets stijlvollers van te maken, waardoor de zorginstelling haar cliënten een ‘thuisgevoel’ kan bieden, wat zal bijdragen aan het hulpverleningsproces.
Het inrichten van een kamer of studio kan al vanaf €600,-

Vakantie-/ verhuurwoning

U wilt uw vakantiewoning online aanbieden (of misschien doet u dit al, maar bent u ontevreden over het aantal boekingen dat u krijgt) of uw tweede woning gemeubileerd verhuren. Dan wilt u natuurlijk dat deze in het oog springt bij potentiële klanten en dat zij voor uw accommodatie kiezen. De Vastgoedstylist richt uw te verhuren object graag stijlvol in. Complete woninginrichting is al mogelijk vanaf €1950,-
Ook kunt u de woningfotografie door ons laten verzorgen

Tarieven

De vastgoedstylist maakt altijd een offerte op maat. Onderstaande prijzen zijn vanaf prijzen en zijn inclusief BTW. In het kennismakingsgesprek worden uw wensen en uw budget besproken.

Leegstaande-/ modelwoning voor verkoop


Vanaf
€ 1.750,-
Ja, dit wil ik

(Huur)woning voor eigen gebruik


Vanaf
€ 1.500,-
Ja, dit wil ik

Zorginstelling


Vanaf
€ 600,-
Ja, dit wil ik

Vakantie-/ verhuurwoning


Vanaf
€ 1.950,-
Ja, dit wil ik

Recente woninginrichting projecten

Woninginrichting zorgvastgoed Harderwijk

Woninginrichting zorgvastgoed Harderwijk

Dit fantastische pand in Harderwijk mochten we inrichten. Als we één pand karakteristiek mogen noemen, dan is deze het wel! Het betreft zorgvastgoed. We hebben 4 zit-slaapkamers
Woninginrichting crisiswoning Hardinxveld-Giessendam

Woninginrichting crisiswoning Hardinxveld-Giessendam

Dit fantastische pand in Harderwijk mochten we inrichten. Als we één pand karakteristiek mogen noemen, dan is deze het wel! Het betreft zorgvastgoed. We hebben 4 zit-slaapkamers gemaakt die elk afzonderlijk verhuurd gaan worden aan mensen die tijdelijk onderdak nodig hebben.
Woninginrichting pauzewoning Doornspijk

Woninginrichting pauzewoning Doornspijk

Dit idyllische huisje hebben we ingericht en zal worden gebruikt als pauzewoning voor mensen die tijdelijk geen andere huisvesting hebben. Heb je ook het gevoel alsof je ergens hoog in de bergen in Oostenrijk bent, als je de foto’s ziet? Een heerlijk ruime woonkamer met openslaande deuren naar de grote tuin. De grote slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed. Het
Woninginrichting zorgvastgoed in Ermelo

Woninginrichting zorgvastgoed in Ermelo

Voor een aantal zorgorganisaties mochten we dit vrijstaande pand inrichten. De woning heeft een gezamelijke woonkeuken en voor de vier bewoners is er allemaal een eigen zit/slaapkamer. Met vrijwel allemaal tweedehands spullen is het een gezellige woning geworden, waar mensen zich thuis kunnen voelen, merken dat ze welkom zijn en kunnen werken aan hun herstel! Tof toch?!
Styling gerenoveerde 2/1 kapwoning

Styling gerenoveerde 2/1 kapwoning

Dit knusse huis in Boven Hardinxveld ziet er zo toch prachtig uit? De eigenaar heeft de woning volledig gestript en alles vernieuwd. Aan ons de eer om de finishing touch te verzorgen. Ook deze woning is met twee weken verkocht tegen de vraagprijs!
Styling leegstaande jaren ’30 woning

Styling leegstaande jaren ’30 woning

Soms heb je van die huizen waar je zelf verliefd op wordt, dit jaren ’30 huis in Gouda is er zo één! Wat een fantastisch huis!! En wat een ruimte! En zie je die mooie glas in lood raampjes!? Dit mooie huis is verkocht tegen een hogere verkoopprijs dan vergelijkbare woningen in de straat.
*Let wel; De Vastgoedstylist biedt geen interieurstyling. We richten leegstaande woningen sfeervol in, maar bieden, naast verkoopstyling geen diensten in styling van ingerichte woningen. Voor dergelijke vragen kunt u terecht bij een gediplomeerde interieurstylist.